Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
15 linguri zahar
8 oua
1 litru lapte
un pliculet zahar vanilat
o lingurita esenta vanilie (sau rom)
Mod de Preparare: Intr-o cratita destul de inalta, se pune zaharul sa se caramelizeze. Adaugati si 2 lingurite de apa sa nu se arda. In momentul cand s-a dizolvat tot, suciti cratita usor sa ajunga si pe peretii laterali. Oualele se bat foarte bine cu un varf de cutit cu sare. Adaugati laptele, zaharul vanilat si esenta de vanilie (sau rom). Se adauga compozitia in cratita peste zaharul caramelizat. Se introduce la cuptor la 150 grade pentru o ora.
Adina da doreste Pofta Buna!
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.